Quantcast
Channel: جامعه مجازی دانشگاه پیام نور - همه انجمن ها
Viewing all articles
Browse latest Browse all 11241

بازی با جیب پر

$
0
0
GIGABYTE با معرفی سری G1 از Motherboardهای خود، سعی کرد تا جایی را بین دوستداران بازی های کامپیوتری باز کند. اولین مجموعه از Motherboardهای این سری به X58 Chipset مجهز بوده و صد البته گران قیمت هم بودند که باعث می شد تا هر کسی به سراغ آن ها نرود. مسیر Motherboardهای G1 ادامه پیدا کرد و G1.Sniper 2 برای پردازنده های Sandy Bridge ارائه شد.
حالا با معرفی Chipset جدید X79 توسط Intel شاهدیم که سری G1 همچنان حضوری فعال داشته و اینبار مدل Assassin 2 مجهز به این Chipset و امکاناتی بهتر از نسخه قبلی Assassin را برای خریداران در نظر گرفته است. در مدل قبلی کارت صدا از فناوری X-Fi شرکت Creative پشتیبانی می کرد و همچنین اتصال به شبکه پر سرعت Killer E2100 NIC در اختیار کاربران قرار می گرفت تا بدون مشکل در شبکه به انجام بازی بپردازند. ظاهری شبیه به سلاح نیز به این دو مورد اضافه می شد و این کل چیزی بود که از این Motherboard بدست می آمد. خوشبختانه GIGABYTE به حرف کاربرانش گوش کرده و تغییرات مثبتی در محصولاتش داده است.
[تصویر: 01.jpg]
جعبه فشنگ
جعبه این سری همانند مدل های قبلی طراحی شده و چیزی شبیه به یک جعبه فشنگ است. باز کردن این جعبه، لبخند رضایتی بر لبان شما خواهد نشاند، زیرا علاوه بر خود Motherboard، شما پل CrossfireX، پل SLI و 3-Way SLI را در اختیار خواهید داشت و در ضمن یک پنل USB 3.0 به همراه دو Port برای نصب در جلوی Case نیز در نظر گرفته شده است. یک کارت جانبی کوچک نیز در جعبه وجود دارد که از محل اتصال آنتن روی آن می توان به راحتی حدس زد که این وسیله از اتصال Wi-Fi 802.11n و Bluetooth 4.0 پشتیبانی می کند. برچسب های G1.Killer و پوستر مخصوص این سری نیز به همراه Motherboard عرضه می شوند. بر خلاف انواع لوازم جانبی که به همراه این Motherboard وجود دارند و بر خلاف بسیاری از Motherboardهای X79، این Motherboard ظاهری ساده داشته و اجزای آن به صورت کاملاً منظم روی آن چیده شده اند.
[تصویر: 02.jpg]
تخته جنگی
همانند سری قبلی G1.Killer، در این مدل نیز از 2 رنگ مشکی و سبز برای اجزای مختلف Motherboard استفاده شده است. Socket پردازنده کمی به سمت راست متمایل شده و حذف چهار Socket نصب RAM باعث شده تا فضای اطراف Socket پردازنده خلوت تر شود. در بالای Socket پردازنده، مدار 9 Phase Regulator پردازنده قرار دارد و GIGABYTE از Driver Mosfet در ساختار این قسمت استفاده کرده که تأثیر مثبتی در عمر و کارایی این بخش دارد. یک خنک کننده اسلحه مانند روی این بخش را پوشانده و یک لوله انتقال حرارت این خنک کننده را به خنک کننده Chipset که آن هم ظاهری شبیه به اسلحه دارد، متصل می کند. اگر می خواهید حافظه 4 کاناله بخرید، مطمئن شوید که به اندازه نیاز فعلی و آینده خود خریدتان را انجام می دهید، زیرا اگر بخواهید در آینده حافظه را ارتقاء دهید، فضای خالی برای نصب حافظه نخواهید داشت. در کل می توانید 32GB حافظه DDR3 با حداکثر فرکانس 2133MGh روی این Motherboard نصب کنید.
[تصویر: 03.jpg]
رابط ها و Portها
این Motherboard به نحوی طراحی شده که با داشتن دو رابط PCI-E X16 و یک رابط PCI-E X8 می توانید 3 کارت گرافیک را در حالت 3-Way SLI روی آن نصب کنید. در میان این رابط ها، دو رابط PCI-EX1 قرار دارند که کارت جانبی اتصال بی سیم را می توان روی آن نصب کرد. با این حال اگر 3 کارت گرافیک را روی این Motherboard نصب کنید، دیگر فضایی برای نصب کارت جانبی بی سیم نمی ماند. یک رابط PCI نیز برای کسانی که هنوز از کارت های جانبی قدیمی استفاده می کنند در نظر گرفته شده است. از آنجا که بین رابط اول PCI-E X16 و Slotهای RAM هیچ چیزی وجود ندارد، مشکلی از بابت دسترسی به قفل نگهدارنده کارت گرافیک و گیره های RAM نخواهید داشت.
Chipset X79 به طور پیش فرض 2 اتصال SATA III و 4 اتصال SATA II را فراهم می کند. از آنجا که ممکن است این تعداد اتصال کافی نباشد، GIGABYTE یک Marvel II 88SE9172 Chipset نیز روی این Motherboard قرار داده که می تواند 2 اتصال SATA III روی Motherboard و 2 اتصال e SATA III در پنل پشت Motherboard را مدیریت کند. در جلوی رابط ها، Creative CA20K2 Chipset برای خروجی صدا در نظر گرفته شده که از خروجی صدای 7/1 کاناله، خروجی صدای Optical و استانداردهای صوتی Dolby EAX ،DTS Connect ،Digital Live ،Advanced HD 5.0 و X-Fi Xtreme Fidelity پشتیبانی می کند.
[تصویر: 04.jpg]
Bigfoot Killer E2100 Chipset به همراه حافظه مخصوص به خود در بالای رابط ها قرار دارد که از حداکثر سرعت 1GB در ثانیه پشتیبانی می کند. خازن های مخصوصی که GIGABYTE برای این 2 قسمت در نظر گرفته، به کمک یک دیوار فلزی کوچک از بقیه بخش ها جدا شده اند. خود خازن ها و این دیواره طوری طراحی شده اند تا میزان تداخلات الکترونیکی را به حداقل رسانده و بالاترین کیفیت ممکن را فراهم سازند. نکته جالب دیگر در بخش صدا، در نظر گرفتن یک Amplifier برای اتصال صدای جلوی Case است تا در صورتی که هدفون خود را به جلوی Case متصل کنید، صدایی با کفیت و قدرت مناسب را تجربه کنید. یکی از مواردی که جای آن روی این Motherboard بسیار خالی است، دکمه های روشن و خاموش، Reset و Debug LED هستند. امروزه Motherboardهای میان قیمت و حتی برخی از ارزان قیمت ها دارای این امکانات هستند و عدم تعبیه آن روی این Motherboard توجیه ندارد.
[تصویر: 05.jpg]
پنل پشت
همانند قبل، یک دکمه OC در پنل پشت Motherboard دیده می شود که به طور خودکار می تواند سیستم را Overclock کند. در زیر دکمه OC، دکمه جدیدی قرار دارد که به شما کمک می کند تا بین دو Motherboard BIOS سوییچ کنید. در نتیجه شما می توانید یک BIOS را به تنظیمات معمولی اختصاص داده و در BIOS دیگر تنظیمات Overclock خود را ذخیره کرده و به راحتی بین آن ها سوییچ کنید. در زیر این دکمه نیز دکمه پاک کردن تنظیمات BIOS قرار دارد. در کنار Portهای USB 2.0 و e SATA III / USB 2.0، دو USB 3.0 Port نیز قرار دارند و GIGABYTE از Fresco FL1009 Chipset برای مدیریت آن ها استفاده کرده است. این دو Port به حداکثر 4 عدد قابل افزایش خواهد بود.
[تصویر: 06.jpg]
سه بعدی
GIGABYTE در بخش های مختلف از جعبه Motherboard و سایت خود از عبارت 3D استفاده کرده که البته به توانایی پخش تصویر سه بعدی مربوط نمی شود! اولین بخشی که دارای نشان 3D است، Motherboard BIOS است. بالاخره GIGABYTE رضایت داده و از UEFI BIOS در Motherboardهای خود استفاده کرده است. با قرار گیری Mouse روی هر بخش از تصویر Motherboard، آن بخش High Light شده و توضیح مختصری درباره آن به نمایش درمی آید. با کلیک روی هر بخش، پنجره ای مربوط به همان بخش باز شده و تنظیمات را در اختیار شما قرار می دهد. در پایین صفحه نیز قسمت هایی برای تنظیمات متفرقه (مانند تنظیمات دما یا Boot سیستم) و دکمه ای برای چرخاندن Motherboard و دیدن دیگر بخش های آن در نظر گرفته شده است.
اگر حوصله این قسمت را ندارید و شکل سنتی تر BIOS را ترجیح می دهید، می توانید کلید ESC را زده و وارد حالت Advanced شوید و از آنجا تنظیمات خود را اعمال کنید. عنوان 3D دوم به مدار Regulator این Motherboard و نرم افزار مخصوص آن مربوط می شود. GIGABYTE در این Motherboard از 3 کنترلر دیجیتال ولتاژ برای پردازنده و ماژول های حافظه استفاده کرده که میزان ولتاژ ارسالی به این بخش ها را کنترل کرده و در ضمن کاربران می توانند با خیال راحت این اجزا را Overclock کنند. برای کنترل راحت تر این بخش ها، GIGABYTE ابزار مخصوصی نیز در نظر گرفته که توانایی کنترل ولتاژ، فازهای مدار Regulator و میزان جریانی که این بخش می تواند به Motherboard منتقل کند و همچنین کنترل فرکانس کنترلر PWM را به کاربر می دهد.
[تصویر: 07.jpg]

Viewing all articles
Browse latest Browse all 11241

Trending Articles